Από τα κλάματα στους πανηγυρισμούς! Νταμπλ ο Άγιαξ

19
- Διαφήμιση -

Λίγες ημέρες μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Τότεναμ στο Champions League, ο Άγιαξ επέστρεψε στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα, ύστερα από πέντε χρόνια.
Ο Άγιαξ ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο τον αποκλεισμό από την Τότεναμ στο Champions League. Ο Αίαντας κατέκτησε ουσιαστικά το ολλανδικό πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, αφού επικράτησε με 4-1 της Ουτρέχτης κι είδε την Αϊντχόφεν να στραβοπατάει.

Η PSV ηττήθηκε από την Άλκμααρ με 1-0 κι έμεινε στους 80 βαθμούς, με τον Άγιαξ να ξεφεύγει με τρεις βαθμούς και να κλειδώνει το νταμπλ, μιας κι έχει κατακτήσει και το Κύπελλο.

- Διαφήμιση -

Για την ακρίβεια, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χάσει το πρωτάθλημα. Να ηττηθεί εκτός έδρας από την Ντε Γκράαφστσαπ, να κερδίσει η Αϊντχόφεν την Χέρακλες και ταυτόχρονα να καλυφθεί διαφορά τερμάτων 15 γκολ που χωρίζει τις δύο ομάδες, πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.