Παπανικολόπουλος: Χαρούμενος για τη νίκη και το γκολ , πίστη για παραμονή στην κατηγορία

62
- Διαφήμιση -
Ο Μένης Παπανικολόπουλος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού Ανάληψης στη σημαντική νίκη απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά με 2-1, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ της νίκης.
Ο Μένης μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και γενικότερα τη μάχη της παραμονής:
Όσον αφορά το χθεσινό ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά για εμάς ήταν ένας τελικός. Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν πολύ ικανό και δύσκολο αντίπαλο αλλά τον κοιτάξαμε στα μάτια, παίξαμε το παιχνίδι μας προσπαθήσαμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και στο τέλος βγήκαμε νικητές. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε με τον Αντωνίου. Μετά την ισοφάριση πιέσαμε το Μελιγαλά όσο πιο πολύ μπορούσαμε και από μια στατική φάση ήρθε και το δεύτερο τέρμα που μας έφερε κοντά στους 3 βαθμούς.
Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και έδωσα τους 3 βαθμούς στην ομάδα μου γιατί είναι μια πολύτιμη νίκη για την παραμονή μας και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και δύναμη και στα επόμενα παιχνίδια, στο τέλος θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.
Συνεχίζουμε δυνατά με πάθος και δύναμη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.