Πανιώνιος Καλαμάτας – Ακαδημία Πάμισος 3-1: Νίκη μισή άνοδος για τους Κυανέρυθρους

130
- Διαφήμιση -

Σε ένα κομβικό παιχνίδι όσον αφορά την άνοδο του, ο Πανιώνιος Καλαμάτας πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ακαδημία Παμίσου και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Α.Ε. Λογγάς, εξασφάλισε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και τα μπαράζ. Παράλληλα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την απ’ευθείας ανόδου καθώς εξαρτάται μόνο από το δικό του αποτέλεσμα απέναντι στην Α.Ε. Λογγάς και με πιθανή νίκη θα είναι πρωταθλητής και απ’ευθείας στην Α1 Τοπική.

Στα αγωνιστικά μετά από ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με ωραίο πλασέ του Κοντοθανάση.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Arapi να κάνει με ωραία κεφαλιά το 1-1.

Οι κυανέρυθροι απάντησαν άμεσα και σε μια φάση διαρκείας, κατά την οποία ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σώκαλη, ο Μοιρούλης έκανε τη σέντρα σουτ, η μπάλα κατέληξε στο Σώκαλη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες και οπαδούς.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ξανά ο παίκτης – προπονητής Δημήτρης Σώκαλης με εξαιρετικό γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Κοντοθανάση.

Το τελευταίο σφύριγμα του Ρέκκα, βρήκε άπαντες τους κυανέρυθρους να πανηγυρίζουν έξαλλα καθώς με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο Β΄Γύρο βρίσκονται μια νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πανιώνιος Καλαμάτας: Νιάρχος, Γιαννόπουλος, Κώστας Π., Μοιρούλης, Μέμιτσας, Κώστας Μ., Σώκαλης, Σεφεράσι, Κοντοθανάσης, Βοσνάκης Κλ., Στραβάκος

Ακαδημία Πάμισος: Tosca, Μπομποτέι, Ανδιανόπουλος, Borhan, Πολυχρόνας, Στασινόπουλος, Ντίσα, Arapi, Toska, Νικολόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.