Μαύρη Θύελλα: Υποδέχεται τον Παναρκαδικό με 4 απουσίες – Ανοίγει η βόρεια κερκίδα για τους μαθητές

50
- Διαφήμιση -

Χωρίς να υπολογίζονται 4 ποδοσφαιριστές, συνεχίζει να προετοιμάζεται η ομάδα της Καλαμάτας για τον τελευταίο αγώνα του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής απέναντι στον Παναρκαδικό.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Πινδώνη και Πέριτς καθώς και στους τραυματίες Αλιατίδη και Γιόνδη, οι οποίοι θα προφυλαχθούν εν’όψει των μπαράζ τα οποία θα κρίνουν την πορεία της φετινής σεζόν καθώς και των επόμενων χρόνων της Μαύρης Θύελλας.

- Διαφήμιση -

Η διοίκηση έβγαλε ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα:

Ο ΠΣ Η Καλαμάτα ενημερώνει ενόψει του αγώνα με τον Παναρκαδικό ΑΟ, την Κυριακή 14/4, πως θα ανοίξει και η Βόρεια κερκίδα στο γήπεδο Μεσσηνιακού με δωρεάν είσοδο για τα μέλη των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών των ομάδων της Μεσσηνίας, των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, όπως επίσης και τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με την συνοδεία γονέα.
Τέλος, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, τα εισιτήρια στην Δυτική κερκίδα θα κοστίζουν 5 ευρώ και στη Νότια κερκίδα 10 ευρώ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.