Α.Ο. Κυπαρισσίας – Εράνη Φιλιατρών 0-1: Το ντέρμπι της Τριφυλλίας βάφτηκε πράσινο

89
- Διαφήμιση -

ΜΕ περισσότερους από 400 φιλάθλους ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι της Α τοπικής κατηγορίας ανάμεσα στον Α.Ο.Κυπαρισσίας και την Εράνη Φιλιατρών που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-1 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Το συγκρότημα του Τάκη Παναγόπουλου αν και παρουσίασε καλύτερη εικόνα στην επανάληψη δεν κατάφερε παρά τις προσπάθειες να φέρει την ισοφάριση με την Εράνη να ήθελε περισσότερο τους βαθμούς καθώς φιγουράρει στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας.
Το σκόρ άνοιξε για τους Φιλιατρινούς στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βλαχόπουλος μετά από πάσα του Κόλλια που σφράγισε το αποτέλεσμα, παρά τις ευκαιρίες που σημειώθηκαν για τους πράσινους στο 25ο και 37ο λεπτό.
Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές που σημειώθηκαν από τις δύο ομάδες δεν ανέτρεψαν το αποτέλεσμα καθώς η Κυπαρισσία είχε ευκαιρίες με ατομικές ενέργειες του Κωσταντόπουλου στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης με μια μπαλιά να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι, αλλά και η Εράνη που έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Λυμπερόπουλο χωρίς  να αυξήσει τον πολιορκητικό κριό για να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Θέαμα δυνατό για τους φιλάθλους παρά τις καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών στο τέλος με την διαιτησία του Κουτσαναστάση.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Μικελόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ζαφείρης, Μητρόφ, Ανδρουτσής, Αριδάς, Καραβούλιας, Χρονόπουλος, Μπακόπουλος, Κωσταντόπουλος, Αντωνόπουλος.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκοστόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Άλμπαν, Χρονόπουλος, Χατζηαράπης, Πέππας, Κόλλιας, Βλαχόπουλος, Χάρμπας.
Πηγή: gargalianoionline
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.