Παπαδημητρίου: Η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει, ήμασταν μια γροθιά όλοι

129
- Διαφήμιση -
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αποτέλεσε εκ των βασικών συντελεστών του Α.Ο. Μεθώνης στην πορεία του προς τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής και την επιστροφή του στην Α΄Τοπική, αγωνιζόμενος σε 21 παιχνίδια και έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ, από τη θέση του δεξιού εξτρέμ.
Σε δηλώσεις του στο SportsPlus μας ανέφερε:
Η φετινή χρονιά για την Μεθώνη θεωρείται επιτυχημένη διότι η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει και έχει ξεχωρίσει στο Α’ τοπικό. Βέβαια φέτος ξεχώρισε και στο Α1′ και είμαστε πολλοί περήφανοι όλα τα παιδιά κι ο προπονητής που ήμασταν οι κύριοι πρωταγωνιστές σε αυτήν την επιτυχία παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά τη φετινή μου απόδοση θα ήθελα πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου και θα συνεχίσω να δίνω το 100% στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Μέσα από αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή που είμαστε ΟΜΑΔΑ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που είναι κάθε μέρα στο γήπεδο κ μας στηρίζει και εννοείται ευχαριστούμε τους εξωτερικούς μας συμπαίκτες τους alcoholics όπου δίνουν σε κάθε παιχνίδι το βροντερό παρών

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.