Ομόνοια – Α.Ο. Κυπαρισσίας 2-1: Ανατροπή παραμονής για την Ομόνοια

62
- Διαφήμιση -

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και ο αντίπαλος της έδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα στο γήπεδο; Η Ομόνοια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη και το δικαίωμα στην ελπίδα για παραμονή. Η συνολική εικόνα του παιχνιδιού ήταν με το μέρος της Κυπαρισσίας καθώς ήταν η ομάδα η οποία έπαιξε καλύτερο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο αλλά η Ομόνοια πήρε αυτό που ήθελε και το προσεχές Σάββατο θα πάει στον Κάμπο για να παίξει έναν τελικό παραμονής απέναντι στην ομάδα της Αβίας.

Στα αγωνιστικά το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 9ο λεπτό ο Σπυρόπουλος με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Vasilev.

- Διαφήμιση -

Η Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73ο λεπτό με δυνατό σουτ του Πολυμενέα από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κεφαλιά πάσα του Δημητρίου.

Το χρυσό γκολ της νίκης – ανατροπής πέτυχε ο Ροβολής με υπέροχη σεντερφορίσια κίνηση στο 89ο λεπτό μετά από σέντρα του Πεϊδη, καθώς κοντρόλαρε με το στήθος και με δεξί βολέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μικελόπουλου.

Με αρκετά λάθη η διαιτησία των Γιαννόπουλου, Αδαμόπουλου και Τσουκάλη. Ο έμπειρος διαιτητής δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το Φέστα στο πρώτο ημίχρονο για σκληρό μαρκάρισμα ενώ στο 82ο λεπτό υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Κυπαρισσίας σε ανατροπή του Vasilev, απόφαση που πήρε άμεσα πίσω δίχως να έχουμε καταλάβει τι ακριβώς δόθηκε. Γενικά δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο οποίος είχε αρκετές αψιμαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα.

Ομόνοια: Κατσαρέας, Οικονομόπουλος, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Μπάλλας(39΄λ.τ. Τζανετάκος), Φέστας, Πεϊδης, Πολυμενέας, Ροβολής, Τάφα, Δημητρίου

Α.Ο. Κυπαρισσίας: Μικελόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ζαφείρης, Mitrov, Ανδρουτσής, Αριδάς, Καραβούλιας, Χρονόπουλος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Vasilev

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.