Νέος Άρις – Αστέρας Αρφαρών 1-1: Τίτλο οι φιλοξενούμενοι, φαβορί για τη 2η θέση οι γηπεδούχοι

136
- Διαφήμιση -

Σε ένα συναρπαστικό ματς όχι από άποψη θεάματος αλλά από πλευράς αγωνίας και διακυβεύματος, Νέος Άρις και Αστέρας Αρφαρών ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το συγκρότημα των Αρφαρών να πανηγυρίζει έξαλλα καθώς με το σημερινό βαθμό κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Α1 Τοπική.

Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Τάκη Πεφάνη ήταν κι αυτοί ικανοποιημένοι με το βαθμό καθώς με νίκη απέναντι στον ΑΠΣ Άρις την τελευταία αγωνιστική, κατακτούν τη δεύτερη θέση και το δικαίωμα στην άνοδο μέσω αγώνα μπαράζ με τον 2ο του Β΄Ομίλου της Β΄Τοπικής.

- Διαφήμιση -

Παρά το γεγονός πως με την ισοπαλία, άπαντες θα ήταν ικανοποιημένοι, και οι 2 ομάδες έπαιξαν με μοναδικό σκοπό τη νίκη, κάτι που αποτυπώνεται στο πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και στις πολλές αψιμαχίες μεταξύ τους (εντός αθλητικών πλαισίων πάντα).

Πολύ καλός ήταν ο διαιτητής του αγώνα Καυκάς, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει την τάξη σε ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως και οι βοηθοί του, Κυριόπουλος και Γάκης.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μια καλή φάση για κάθε ομάδα. Αρχικά στο 33ο λεπτό, ο Παναγιώτης Καπόγλης με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Βασιλόπουλος. Στο 45ο λεπτό ο Τσίκληρας μετά από ωραία κούρσα από αριστερά έστρωσε στο Φωτιάδη στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν αδύναμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Μεσσαρά, η μπάλα κατέληξε στον Καπόγλη Π., ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ένα λεπτό νωρίτερα είχαν χάσει τεράστια ευκαιρία όταν μετά από σέντρα σουτ και λανθασμένη εκτίμηση του Βασιλόπουλου, η μπάλα έφτασε στο Γιαννακούτζο, ο οποίος εξ’επαφής νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η απάντηση για το Νέο Άρι ήρθε άμεσα με το Σκαλιώτη να γυρίζει από δεξιά στο ύψος του πέναλτι στο Μαρκόπουλο, ο οποίος με σουτ με το αριστερό νίκησε τον Καρτελιώτη για το 1-1.

Μετά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Αρχικά στο 79ο λεπτό ο Κυριόπουλος με κάθετη πάσα βρήκε τον Καραβατά, ο οποίος νικήθηκε από τον Καρτελιώτη.

Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σταυριανέας πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τελευταίο σφύριγμα του Καυκά βρήκε και τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν, για διαφορετικό λόγο. Το γεγονός όμως είναι πως ο Αστέρας Αρφαρών αποτελεί την πρώτη ομάδα της Β΄Τοπικής, η οποία κατακτά την άνοδο στην Α1 Τοπική.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.