Γιαννακούντζος: Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, δίκαια πήραμε τον τίτλο

89
- Διαφήμιση -
Αποτελεί το βασικό παράγοντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄Τοπικής, καθώς υπηρετεί την ομάδα από το διττό ρόλο του παίκτη – προπονητή. Ο λόγος φυσικά για το Γιώργο Γιαννακούντζο, τον άνθρωπο με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αστέρα Αρφαρών και την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1 Τοπική.
Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν και γενικότερα την ομάδα των Αρφαρών:
Προχθές πήραμε αυτό που θέλαμε απέναντι στο Νέο Άρι για να εξασφαλίσουμε το πρωταθλημα. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα και στο τέλος πανηγυρίσαμε την άνοδο.
Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, εμείς ξεκινήσαμε όπως και πέρυσι με μοναδικό στόχο να παίζουμε ποδόσφαιρο για να ευχαριστιόμαστε και να περνάμε καλά.
Στην πορεία αφού πηγαίναμε καλά, βάλαμε στόχο το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε.
Είμαστε δίκαια οι πρωταθλητές και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο πέρα από τη δεδομένη ποδοσφαιρική αξία. και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Όλα τα παιδιά είμαστε από το χωριό και αυτό βοηθάει πολύ στο να είμαστε δεμένοι και να έχουμε υπέροχο κλίμα στα αποδυτήρια.
Για του χρόνου θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο, με στόχο πάντα να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. 

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.