ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρώτο στην Πελοπόννησο το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

133
- Διαφήμιση -

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, έφυγε χθες από την Αμαλιάδα το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του 2ου ΓΕΛ Αμαλιάδας για την γ’ φάση των πανελλήνιων αγώνων βόλεϊ λυκείων 2018-19.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας επικράτησαν στο πρώτο σετ με 25-12 και στο δεύτερο με 25-17 και κατέκτησαν τον τίτλο στην Πελοπόννησο. Θυμίζουμε, ότι στους προηγούμενους γύρους τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, είχαν αποκλείσει το ΓΕΛ Τροπαίων και 2ο ΓΕΛ Αργους. Στον επόμενο γύρο η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί σε νοκ – άουτ παιχνίδι τον νικητή του αγώνα 4ο ΓΕΛ Τρικάλων – ΓΕΛ Αντικύρων Βοιωτίας. Ο αγώνας θα γίνει στο Κλειστό της Παραλίας μετά το Πάσχα.

- Διαφήμιση -

Αν το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας προκριθεί θα αντιμετωπίσει σε νοκ – άουτ ματς σχολείο της Κρήτης, στο τελευταίο εμπόδιο πριν από το φάιναλ φορ.

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παπούλιας, Ν. Βλάσσης, Α. Κλημεντίδης, Κ. Κλημεντίδης, Μαργέλης, Μασούρας, Μελέας, Μπιρμπίλης, Χάικος, Α. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Βραχάτης, Σπ. Χανδρινός, Φράγκος.

Πηγή: notosport

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.