Α.Ε. Μάνης – Α.Ε. Αβίας 4-0: Βάφτηκε μελανόλευκο το ντέρμπι της Μάνης

212
- Διαφήμιση -

Σε μια άνετη νίκη έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Μάνης επικρατώντας με 4-0 της Α.Ε. Αβίας στο μανιάτικο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίχως να κινδυνεύσουν ποτέ ουσιαστικά έφτασαν στην άνετη νίκη, η οποία τους εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή. Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα της Αβίας η οποία χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να μπορέσει να διεκδικήσεις την παραμονή.

Στα του παιχνιδιού, το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Χελάς στο 38ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Δουρούμη.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Φετάχου στο 60ο λεπτό, γράφοντας με τον τρόπο αυτό το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φετάχου έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, σερβίροντας έτοιμο γκολ στο Μουστάκα.

Το τελικό 4-0 έγραψε ο Κυριάκος Πουλάκος στο 82ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δουρούμη.

Διαιτητής της αναμέτρησης (άριστος) ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Βανικιώτη και Ρουμελιώτη.

Α.Ε. Μάνης: Λίβας, Πετριτάι(75΄Πουλάκος Κ.), Στύλλα, Καμπανάρος, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Σπυρέας Π., Μουστάκας(70΄Κανανάι), Χελάς, Ασημακόπουλος(46΄Μιχαλέας), Φετάχου(62΄Σπυρέας Κλ.)

Α.Ε. Αβίας: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Γιαννέας, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Καρδάσης Γ., Κορμπής Κ., Καρδάσης Αθ.(46΄Κωνσταντόπουλος), Γεωργουλέας, Κορμπής Δ., Γεωργίκος(80΄λ.τ. Αλντέσκου)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.