Α.Ε.Κ – Λαμία 2-0: Καθάρισε την πρόκριση, πάμε για 3ο σερί τελικό δικεφάλων

25
- Διαφήμιση -

Με το 1,5 πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε της Λαμίας με 2-0 στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4) στη Λαμία.

Ο Πόνσε άνοιξε το σκορ με υπέροχη κεφαλιά κι ο Κρίστισιτς διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό 2-0, με την Ένωση να είναι έτοιμη να προκριθεί για τέταρτη σερί σεζόν στον τελικό, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον ΠΑΟΚ για τρίτη σερί χρονιά, γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της διοργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο (46′ Κλωναρίδης), Χουλτ, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (73′ Μπογέ), Πόνσε

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (69′ Πίτι), Μπεχαράνο, Τομάς (76′ Μπερτόλιο), Καραμάνος, Μπαράλες (56′ Επστάιν)

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.