Α.Ε. Αβίας – Ομόνοια 1-0: “Εξάποντο” παραμονής με Αποστολίδη στο νέο γήπεδο του Κάμπου

66
- Διαφήμιση -

Θετικό ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Αβίας στο νέο γήπεδο του Κάμπου καθώς επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας, σε έναν τελικό για την παραμονή. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 20ο λεπτό ο Αποστολίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Κορμπή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ο Κολοκούβαρος απέκρουσε σουτ του Δημητρίου με τους παίκτες της Ομόνοιας να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

- Διαφήμιση -

Στο 77ο λεπτό ήταν η τελευταία καλή φάση για την Ομόνοια, όταν ο Φέστας έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζανετάκου αλλά ο Κολοκούβαρος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με τη νίκη αυτή η Α.Ε. Αβίας συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή καθώς βρίσκεται στην 14η θέση με 23 βαθμούς και στις εναπομείναντες αγωνιστικές έχει να υποδεχθεί Κυπαρισσία και Διαβολίτσι, αλλά και να πάρει στα χαρτιά 3 βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την Ομόνοια η οποία παρέμεινε στους 22 βαθμούς κι έπεσε στην 15η θέση και θα παίξει εκτός με Απόλλωνα και εντός με Διαβολίτσι σε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, ενώ θα πάρει κι αυτή τους 3 βαθμούς στα χαρτιά με τον Α.Ο. Φαραί.

Βέβαια η σημερινή νίκη του Ολυμπιακού Ανάληψης μέσα στην έδρα του Πανθουριακού του έδωσε αβαντάζ 5 βαθμών από την Α.Ε. Αβίας και 6 από την Ομόνοια ενώ ο Ολυμπιακός Καλαμάτας υποδέχεται αύριο την Ανδρούσα και έχει 26 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αν νικήσει παίρνει προβάδισμα κι αυτός για την παραμονή του, παρά το δύσκολο του πρόγραμμα στη συνέχεια.

Θα ακολουθήσει άρθρο στο οποίο θα αναλυθεί με το πέρας της αγωνιστικής η κατάσταση σχετικά με την παραμονή και τις πιθανότητες της κάθε ομάδας.

Α.Ε. Αβίας: Κολοκούβαρος, Κ. Κορμπής, Λυκουρέζος, Βαβαρούτσος (55′ λ.τρ. Θ. Καρδάσης), Τζανετέας, Αποστολίδης, Γεωργίκος, Δ. Κορμπής (84′ Γεωργαντάς), Αλντέσκου (46′ Γ. Καρδάσης), Πολυμενέας, Γιαννέας (77′ Γεωργουλέας)

Ομόνοια: Κατσαρέας, Στυλιανόπουλος, Μπάλλας (50′ Τζανετάκος)., Φέστας, Πολυμενέας (84′ λ.τρ. Γουδέλης), Καρδάσης, Πεϊδης, Οικονομόπουλος, Τάφα, Δημητρίου, Ροβολής

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.