Τρίτο σερί κύπελλο για την Καλαμάτα, επικράτησε με 5-1 του Απόλλωνα

87
- Διαφήμιση -

Παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, η Καλαμάτα αντέδρασε άμεσα και επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Καλαμάτας με 5-1, κατακτώντας το τρίτο σερί κύπελλο Μεσσηνίας και τέταρτο στην ιστορία της.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε μόλις στο 3΄με κοντινή προβολή του Μπάκα με το στήθος μετά από σέντρα του Τσουλάκου και ασυνεννοησία στην άμυνα της Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 13ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόνι Κάρλος, σε παράβαση που κέρδισε ο Ζελέκου από τον Καραχάλιο.

Ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στη Μαύρη Θύελλα στο 23΄με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 39 ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της Καλαμάτας και μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού έβγαλε καταπληκτική σέντρα για το Ζελέκου, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-3, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, αρχικά με κεφαλιά του Πινδώνη στο 54΄μετά από σέντρα του Πέριτς και 6 λεπτά αργότερα ο Σέρβος έδωσε νέα ασίστ, στο Λαθύρη αυτή τη φορά ο οποίος με πλασέ έγραψε το τελικό 1-5.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πλακογιάννη και των βοηθών του Τσοπανάκη και Αντωνόπουλου, ενώ τέταρτος ήταν ο Κουτσαναστάσης.

Συνοψίζοντας, απολύτως δίκαιη η επικράτηση της Καλαμάτας η οποία έδειξε την ποιοτική υπεροχή της και κατέκτησε άνετα το τρόπαιο, το οποίο της δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Απόλλωνα, ο οποίος δεν πρόδωσε τη φιλοσοφία του και αγωνίστηκε με επιθετική διάθεση όπως σε όλα του τα ματς. Το συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλου αποτελεί πραγματικά πρότυπο λειτουργίας για τοπική ομάδα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμά τους.

Απόλλων Καλαμάτας: Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Παχής, Περιβολάρης, Κουντάνης,Τσουλάκος, Τρικουράκης (46′ Βασιλόπουλος), Αλεξόπουλος (90′ Τσούκλερης) , Στραβάκος (63′ Παπαγιαννόπουλος), Μπάκας (82′ Κανιώρος)

Μαύρη Θύελλα: Βούρας, Τάμπας, Φουάσης, Βοσκόπουλος (78′ Μπίζος), Αλιατίδης, Ζελέκου(78′ Αθανασόπουλος), Πέριτς (68′ Γκελγκέρια), Πινδώνης (72′ Αντωνιάδης), Λαθύρης, Κάρλος, Χίλγκεν.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.