Σχολιασμός του SportsPlus της ανακοίνωσης παραίτησης Κουκούτση

96
- Διαφήμιση -

Με μια σκληρή ανακοίνωση παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο της Μαύρης Θύελλας ο Αποστόλης Κουκούτσης. Η ανακοίνωση υπάρχει σε προηγούμενο άρθρο και μπορείτε να τη διαβάσετε οι ενδιαφερόμενοι. Προς ενημέρωσή σας ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος θα απαντήσει με πολύ σκληρή γλώσσα προς όλους και όλα μετά το ματς με τον Ασπρόπυργο, ελπίζοντας πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο.

Όσον αφορά την ανακοίνωση Κουκούτση, οφείλω να σχολιάσω κάποια πράγματα με τα οποία έχω ενστάσεις, χωρίς να μειώνω την πολύ καλή προσπάθεια που έχει κάνει ως πρόεδρος.

- Διαφήμιση -

Αρχικά:

Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός όλου του εγχειρήματος και ουσιαστικά αυτός που πρώτος πίστεψε στο όνειρο.

Τυγχάνει να γνωρίζω πολύ καλά πως εμπνευστής του εγχειρήματος είναι ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, ο οποίος βγήκε μπροστά το Γενάρη του 2018 για να σώσει τη Μαύρη Θύελλα από τον αφανισμό. Ο Σταματογιαννόπουλος έπεισε τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να αποτελέσει το βασικό χρηματοδότη του εγχειρήματος και μαζί έστησαν τη νέα διοίκηση με σκοπό την επαναφορά στην κανονικότητα. Ο Αποστόλης Κουκούτσης αποτέλεσε πρόταση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου για να συμμετάσχει στο Δ.Σ. της ομάδας όπως και ο Στέλιος Κουτίβας.

Οπότε Αποστόλη Κουκούτση δεν μπορείς να αγνοείς γεγονότα και να δηλώνεις πως είσαι εμπνευστής και δημιουργός του όλου εγχειρήματος, παρά το γεγονός πως έχεις προσφέρει σημαντικά από τη θέση του προέδρου.

Παραιτούμαι σήμερα γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα ούτε να δώσω το δικαίωμα στον… μερικώς χρηματοδότη της να την κάνει με “ελαφρά πηδηματάκια”

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει βάλει το 90% των συνολικών χρημάτων τα οποία έχουν επενδυθεί στη Μαύρη Θύελλα. Οπότε ο χαρακτηρισμός μερικώς χρηματοδότης είναι άκυρος, καθώς μιλάμε για το βασικό χρηματοδότη.

Γενικώς καλό θα ήταν να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσει με ηρεμία η ομάδα το δρόμο προς το στόχο της, ο οποίος είναι η άνοδος και μόνο

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.