Καλαμάτα – Πάμισος 1-0: Επαγγελματική νίκη σε βαρύ κλίμα – Συλλυπητήρια Κόουτς

72
- Διαφήμιση -

Σε βαρύ κλίμα για το στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλα λόγω της απώλειας της μητέρας του Γιάννη Χριστόπουλου, οι μελανόλευκοι επικράτησαν με 1-0 του Παμίσου στο τοπικό μεσσηνιακό ντέρμπι.

Χωρίς να πιάσουν μεγάλα επίπεδα απόδοσης αλλά και χωρίς να κινδυνεύσουν στο ελάχιστο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στην κεφαλιά του Πινδώνη στο 56ο λεπτό μετά από σέντρα του Χίλγκεν. Χαρακτηριστικό της συναισθηματικής φόρτισης που υπήρχε ήταν η κίνηση των παικτών της Μαύρης Θύελλας μετά το τέρμα που σημείωσαν όπου άπαντες έτρεξαν να αγκαλιάσουν τον προπονητή τους, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές.

- Διαφήμιση -

Αυτό είναι και το μόνο που μετράει στο σημείο που είμαστε άλλωστε και πλέον άπαντες στο μελανόλευκο στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Χίλγκεν(60΄Τσόπελας), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Πέριτς, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Ρόνι Κάρλος(60΄Αθανασόπουλος), Λαθύρης(77΄Ζελέκου)

Πάμισος: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Νινιός(82΄Κοντομανωλόπουλος), Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μωράκης(29΄λ.τ. Ρούτσης), Μανιατέας(62΄Παπαδόπουλος), Ρήγας, Δημητρακόπουλος, Ηλιόπουλος, Χελάς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.