Καλαμάτα – Α.Ο. Υπάτου 1-0: Καθάρισε νωρίς και τώρα Ασπρόπυργος

76
- Διαφήμιση -

Με μια επαγγελματική εμφάνιση, η Καλαμάτα πήρε ξεκούραστα το τρίποντο με 1-0 απέναντι στον Α.Ο. Υπάτου και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς της χρονιάς την προσεχή Κυριακή στον Ασπρόπυργο.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μίνγκας με υπέροχο σουτ στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Σταυριανού στο 5ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 1ο λεπτό ο τελευταίος είχε κρατήσει το μηδέν σε κεφαλιά του Πέριτς μετά από σέντρα του Φουάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της Μαύρης Θύελλας έπεσε αλλά δεν κινδύνευσε παρά σε μια φάση στο 60ο λεπτό με τον Κασωτάκη να αντιδρά σωστά στο πλασέ του Μπομπανά.

Το τελευταίο σφύριγμα του Μαρκαντωνάτου άφησε τους μελανόλευκους να πανηγυρίζουν το τρίποντο με τους 1500 περίπου οπαδούς τους και αμφότεροι να ετοιμάζονται για Ασπρόπυργο, ο οποίος αναμένεται να βαφτεί μελανόλευκος την προσεχή Κυριακή.

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης (46΄ Λαθύρης), Βοσκόπουλος, Χίλγκεν, Αντωνιάδης, Πέριτς(86΄Ζαχαρόπουλος), Πινδώνης, Μάρκοβιτς(Γιόνδης), Μίνγκας(Ζελέκου), Φουάσης.

Α.Ο. Υπάτου: Σταυριανός, Δέδες, Οικονομόπουλος, Ευθυμίου, Λάμπρου, Γκούμας, Μητσόπουλος, Ντελέκος, Μπερνιδάκης, Καράι, Μπομπανά.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.