Η ΕΠΣ Μεσσηνίας εξόντωσε αγωνιστικά την Α.Ε. Αβίας

140
- Διαφήμιση -

Ας ξεκινήσουμε με τα αυτονόητα. Πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο είναι οι παίκτες, ούτε εμείς οι δημοσιογράφοι, ούτε οι παράγοντες ούτε οι διαιτητές φυσικά. Όλοι μας είμαστε απαραίτητοι για να λειτουργήσει σωστά το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Μεσσηνίας, αρκεί να αποδεχθούμε το ρόλο μας που σίγουρα δεν είναι πρωταγωνιστικός.

Πως να μιλήσω όμως για ποδόσφαιρο όταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης φροντίζει να τη διαλύει με τη συμπεριφορά του; Συγγνώμη, αλλά εγώ θα αναφέρομαι σε αυτά μέχρι να σταματήσει αυτή η παρωδία. Είναι κρίμα να κλέβετε τη δόξα από τους παίκτες και τους προπονητές.

- Διαφήμιση -

Το παραπάνω κείμενο είναι το ίδιο από το άρθρο μου στις 3 Οκτωβρίου 2018 http://sportsplus.gr/2018/10/03/%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82-1-0-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/και δε χρειάζεται να αλλάξω ούτε κόμμα.

 

Ίδιος διαιτητής και συμπτωματικά ίδιο γήπεδο. Αυτή τη φορά αναφέρομαι στον αγώνα Πανθουριακός – Α.Ε. Αβίας και στις δύο κόκκινες που έδωσε ο Κουτσαναστάσης, τις οποίες προκάλεσε ο ίδιος με τη στάση του στην αναμέτρηση. Δύο κίτρινες στην ίδια φάση σε τερματοφύλακα κ.Κουτσαναστάση; Ξεπεράσατε τον εαυτό σας. Ύστερα χωρίς λόγο και αιτία διακόπτει το ματς και δείχνει και δεύτερη κόκκινη για απειλή?.

Και πάμε στην ΕΠΣ Μεσσηνίας τώρα, η οποία έκρινε σοφό να στερήσει για 5 αγωνιστικές από την ομάδα της Αβίας το βασικό τερματοφύλακά της Μάρη και για 6 το Ψαρρέα. Για 5 αγωνιστικές το βασικό της τερματοφύλακα, την ώρα που η μάχη της παραμονής μαίνεται για τα καλά με διαδοχικά ντέρμπι για την Αβία απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους και αυτές. Μήπως κύριοι της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο αριθμός των 5 αγωνιστικών δεν είναι τυχαίος;

Πάνω στη φούρια τους να εκδώσουν τις ποινές στην Αβία οι αξιότιμοι και με πτυχία πάνω στο ποδόσφαιρο (όπως απαιτούν κι από εμάς τους δημοσιογράφους άλλωστε) κύριοι της ΕΠΣ Μεσσηνίας ξέχασαν να τιμωρήσουν το Μερκούρη για την αποβολή του στο ίδιο ματς.

Γελάει ο κόσμος κύριοι. Δεν μπορείτε να καθορίζετε ποιες ομάδες θα πέφτουν και ποιες όχι με επιλεκτικές εξοντωτικές ποινές. Αλήθεια ποια είναι η αρμόδια επιτροπή για τις ποινές; Ρητορικά ερωτήματα, εδώ η ΕΠΣ Μεσσηνίας μου αρνείται πρόσβαση εντός αγωνιστικού χώρου παρότι έχω πτυχίο αθλητικής δημοσιογραφίας αναγνωρισμένο από το κράτος.

Ευτυχώς ο κόσμος έχει καταλάβει το πως λειτουργείτε κύριοι. Κρίμα για την ομάδα της Αβίας να αλλοιώνεται έτσι η προσπάθεια της για παραμονή. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα δε θα είναι το τελευταίο θύμα όμως συμπεριφορών οι οποίες κρατάνε πίσω το ποδόσφαιρο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.