Α.Ο. Σπερχογείας – Α.Ο. Κυπαρισσίας 0-1: Διπλό παραμονής με Θεοχαρόπουλο

40
- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα της Κυπαρισσίας με 0-1 απέναντι στη Σπερχογεία. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη αυτή διώχνουν για τα καλά τα σύννεφα του υποβιβασμού από πάνω τους, παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Θεοχαρόπουλος στο 15ο λεπτό με ωραίο σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, νικώντας τον Καλλιντέρη στην αριστερή του γωνία.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις με τις 2 κυριότερες να ανήκουν στους γηπεδούχους. Αρχικά στο 10ο λεπτό ο Οικονομόπουλος από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ ενώ στο 81ο λεπτό ο Κωστόπουλος είδε το σουτ του στο αριστερό παραθυράκι του Μικελόπουλου να εξουδετερώνεται από τον πορτιέρο της Κυπαρισσίας.

 

Α.Ο. Σπερχογείας: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Δωδεκάτος Ε., Κουμπανάκης, Δικαίος, Καραχάλιος, Κωστόπουλος, Κοτσιλιέρης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος

Α.Ο. Κυπαρισσίας: Μικελόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Αριδάς, Αντωνόπουλος (39′ λ.τρ. Μπαριαμάι) Κωνσταντόπουλος, Χρονόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ζαφείρης, Καραβούλιας (79′ Δημητρακάκης), Vasilej

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.