Α.Ε.Κ. Καλαμάτας – Πανιώνιος Καλαμάτας 0-3: Κυανέρυθρη επίδειξη δύναμης

271
- Διαφήμιση -

Έδειξε για τα καλά τα δόντια του και τη δυναμική του στο χθεσινό ντέρμπι ανόδου ο Πανιώνιος επικρατώντας με 0-3 της Α.Ε.Κ. Καλαμάτας και προσπερνώντας τη στη βαθμολογία. Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν με προβολή του Παναγιώτη Κώστα σε σέντρα του Σώκαλη στο 19ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τοντέρικα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 26ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Πανιωνίου να σπαταλήσει μια καλή ευκαιρία με τoν Αναστασόπουλο να αποκρούει το σουτ του Κλεάνθη Βοσνάκη.

- Διαφήμιση -

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, όταν ο Χριστόπουλος βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα το Σούσα αλλά αυτός νικήθηκε από το Νιάρχο.

Η συνέχεια άνηκε εξ’ολοκλήρου στον Πανιώνιο, με το 0-2 να επιτυγχάνεται στο 67ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Σώκαλης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ βρίσκοντας δεξιά τον Πετρόγιαννη, αυτός έκανε εκπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά πάσα βρήκε το Στραβάκο, ο οποίος από κοντά έγραψε το 0-2.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κλεάνθης Βοσνάκης με εκπληκτική ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 0-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς του Πανιωνίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος με βοηθούς τους Γιαννακλή και Μπουρίκα, άπαντες εξαιρετικοί.

Α.Ε.Κ. Καλαμάτας: Αναστασόπουλος, Σούσα, Πέτροβας(46΄Πολυχρονόπουλος), Μπαρούνης, Δημητρίου, Χριστόπουλος, Τοντέρικα, Μωράκης, Κοντούλης(54΄Παπαλάμπρος), Τσικρικάς, Καράγιωργας(54΄Ρούσεφ)

Πανιώνιος Καλαμάτας: Νιάρχος, Γιαννόπουλος, Πετρόγιαννης, Μοιρούλης, Γεωργακόπουλος, Κώστας Μ., Σώκαλης(79΄Ψάρρας), Σεφεράσι, Κοντοθανάσης(83΄Μπάκας), Βοσνάκης Κλ.(76΄Ηλιόπουλος), Κώστας Π.(53΄Στραβάκος)

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.