Μεσσηνιακός – Απόλλων Καλαμάτας 3-1: Πράσινο το καλαματιανό ντέρμπι και αυλαία στη σεζόν

65
- Διαφήμιση -

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ=3-1
(23-25, 25-22, 25-22, 25-16).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
-Για την Ομάδα μας παρατάχθηκαν οι : Κωνσταντοπούλου Μαρία, Ραμούνδουν Νατάσα, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Χάσκου Μαρία, Θώδη Μαρία, Κωνσταντίνου Γλυκερία, Μπούκουρα Δώρα, Παπασπυροπούλου Κατερίνα, Ζερδεβά Ιουλία, Μπένου Βαρβάρα, Πετροπούλου Βασιλίνα, Καφίρη Μαρίτα.
-Στον πάγκο κάθισαν η προπονήτρια Γωγώ Σουρή, ο Βοηθός της Τάκης Θεοδωρόπουλος, ο Έφορος Χρήστος Δροσινός και ο Φροντιστής Νίκος Ζεργιώτης.
-Πριν τον αγώνα έγινε η κλήρωση των λαχνών που διετέθησαν και οι αριθμοί που κέρδισαν τα 2 μεγάλα δώρα ήταν :
ο αριθμός 1601 που αντιστοιχεί σε Tablet Lenovo Miix 320 10.1″ (x5-Z8350/2GB/32GB), προσφορα του τμήματος Βόλεϊ του ιστορικού Συλλόγου μας και
ο αριθμός 649 που αντιστοιχεί σε 5ημερες καλοκαιρινές διακοπές για 4 άτομα στην Σέριφο προσφορά του Μεσσήνιου επιχειρηματία Νίκου Καφίρη, τον οποίον ευχαριστούμε θερμότατα.
Παρακαλούμε οι κατέχοντες τους δύο αριθμούς να επικοινωνήσουν μαζί μας.
-Η δράση των Ομάδων του Συλλόγου μας συνεχίζεται αύριο με τον αγώνα της Ομάδος των Κορασίδων μας με την ομάδα των Λυκαίων Μεγαλουπόλεως στις 3.15, για την Β΄Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.