Ασπρόπυργος – Καλαμάτα 5-0: Ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου, μόνο ο κόσμος παρών

172
- Διαφήμιση -

Ισοπεδωτικός ο Ασπρόπυργος στο ντέρμπι του 8ου ομίλου, νίκησε με 5-0 την Καλαμάτα και έγινε το “αφεντικό” στη βαθμολογία, κάνοντας σημαντικό βήμα για την απευθείας άνοδο!

Αν το ματς γίνονταν τη Δευτέρα (έχουμε Πρωταπριλιά) ουδείς θα πίστευε το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του 8ου ομίλου ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και την Καλαμάτα! Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα ήταν καταπληκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και επικράτησαν με 5-0, κάτι το οποίο τους έφερε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, δεν θύμισε σε καμία περίπτωση εκείνο το συμπαγές σύνολο, το οποίο σε 23 αγώνες πρωταθλήματος είχε δεχθεί μόλις πέντε τέρματα…

- Διαφήμιση -

Νατσιόπουλος… σέρβιρε και Βασιλείου σκόραρε!

Παρουσία περίπου 2000 φίλων του ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου (από τους οποίους οι 500 ήταν οπαδοί της “Μαύρης Θύελλας”) οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4′! Ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε από αριστερά ένα φάουλ και ο Βασιλείου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους του Ασπρόπυργου στα… ουράνια! Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του ματς και μετά από μία τραγική εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα στο 20′, οι “κυανόλευκοι” με υποδειγματική αντεπίθεση και σέντρα του Καραλή από τα αριστερά, είδαν τον Νατσιόπουλο από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν “μουδιασμένοι” και οι παίκτες του Ασπρόπυργου λες και είχαν “φτερά στα πόδια τους”, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου στο 33′ (αυτή τη φορά από δεξιά), ο Βασιλείου και πάλι έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, με τον Κασωτάκη να απομακρύνει την μπάλα όχι όμως προ τελικής γραμμής, κάτι το οποίο είδε ο πρώτος βοηθός και αμέσως έδειξε σέντρα, με το σκορ να ανεβαίνει στο 3-0! Οι “κυανόλευκοι” με την ψυχολογία στα ύψη συνέχιζαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους και στο 40′ ο Ντιατά με εκπληκτική μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Καραλή, ο οποίος απέναντι από τον Κασωτάκη διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Καλαμάτα στα πρώτα 45′ της αναμέτρησης δεν ανησύχησε ούτε μία φορά την εστία των γηπεδούχων!

Το… κερασάκι στην τούρτα!

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί με την κεφαλιά του Βοσκόπουλου στο 46′, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ… Ωστόσο στο 56′ ήρθε το πέμπτο τέρμα για τους γηπεδούχους, με την συγκεκριμένη φάση να αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την τραγική αγωνιστική κατάσταση της Καλαμάτας! Μετά από αλλεπάλληλα λάθη των “μελανόλευκων” ο Δουκάκης “τρύπωσε” μέσα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με πλασέ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!

Από εκείνο το σημείο και πέρα, ο ρυθμός έπεσε με τους δύο προπονητές να κάνουν από τέσσερις αλλαγές και κάποιοι τραυματισμοί να μην προσφέρουν το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου. Βέβαια, η παραπάνω εξέλιξη δεν ενόχλησε σε καμία περίπτωση του περίπου 1500 φίλους του Ασπρόπυργου που δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας!

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Κατσικογιάννη σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των γηπεδούχων και κατήφεια στην πλευρά των φιλοξενούμενων, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και από τις άσχημες ενέργειες των οπαδών της Καλαμάτας (πριν και μετά τη λήξη του ματς)…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα αποδυτήρια των “κυανόλευκων” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος του Ασπρόπυργου, Νίκος Μελετίου, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους και τους τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της (ο Ασπρόπυργος μετά από 36 χρόνια βρίσκεται δύο αγωνιστικές μακριά από την επιστροφή του στη Football League!).

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Κατσούλης, Παντελίδης, Ζώνας, Βασιλείου, Σταγάκης, Νατσιόπουλος, Ντιατά (73′ Πετρόπουλος), Δουκάκης (60′ λ.τ Βαζ Μέντες), Σταύρου (66′ λ.τ Δηλαβέρης), Καραλής (81′ Τσουκαλάς), Νικολάου.

Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Μίνγκας (59′ Φουάσης), Πινδώνης, Αλιατίδης, Χίλγκεν (59′ Λαθύρης), Πέριτς, Γιόνδης (86′ Μάρκοβιτς), Τάμπας (78′ Ζαχαρόπουλος), Αντωνιάδης.

Κίτρινες: Σταγάκης, Δουκάκης, Βασιλείου – Αντωνιάδης

Πηγή: mikriliga

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.