Πανθουριακός – Σπερχογεία 3-2: Γκολ και θέαμα στη βροχή

114
- Διαφήμιση -

Σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι, ο Πανθουριακός επικράτησε με 3-2 της Σπερχογείας το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κοινή τους έδρα, το δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς θεατές, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες.

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Μπιτσάνης με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη του Καράμπελα. Η Σπερχογεία απάντησε στο 22ο λεπτό με κοντινή προβολή του Κουτσουρόπουλου μετά από εξαιρετική σέντρα του Δημητρίου, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο αρκούσε ένα τετράλεπτο στους τυπικά γηπεδούχους για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Ρουμελιώτης, αρχικά στο 74ο λεπτό παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Καλλιντέρη σε σουτ του Μερκούρη, και ύστερα στο 78ο λεπτό με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από εξαιρετικό γύρισμα από δεξιά του Ζώτου.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κουτσουρόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ μετά από εξαιρετική σέντρα του Ευθύμη Δωδεκάτου, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για περαιτέρω αντίδραση των Ταύρων.

Καλή η διαιτησία του Καυκά και των βοηθών του Ρουμελιώτη και Σωτηρόπουλου, με μόνο αρνητικό πως δεν έκανε σωστή χρήση του πλεονεκτήματος για να βοηθήσει στο ρυθμό του ματς.

Πανθουριακός: Φαββατάς, Μωραγιάννης(80΄Καϊάς), Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Μερκούρης, Οδεμισιώτης, Μπιτσάνης, Ρουμελιώτης(93΄Αντωνίου), Κανανάι(62΄Ζώτος)

Σπερχογεία: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Δωδεκάτος Ε., Παπαγιαννόπουλος, Δωδεκάτος Γ., Καραχάλιος, Κωστόπουλος(85΄Οικονομόπουλος), Κοτσιλιέρης, Ζακόλλι, Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.