Παναργειακός – Καλαμάτα 0-1: Διπλό ανόδου με καρδιά πρωταθλητή και απίστευτο κόσμο

102
- Διαφήμιση -

Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα της Καλαμάτας το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στο Άργος απέναντι στον τοπικό Παναργειακό χάρη σε γκολ του Μίνγκα στο 22ο λεπτό.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με ωραία κίνηση και σουτ στο 22ο λεπτό πέτυχε το πολύτιμο γκολ, βάζοντας φωτιά στη μελανόλευκη εξέδρα η οποία ήταν κατάμεστη από εκδρομείς της Μαύρης Θύελλας από την Καλαμάτα, την Αθήνα και άλλες περιοχές.

- Διαφήμιση -

Αφού η Καλαμάτα πήρε το προβάδισμα όλα έγιναν ευκολότερα για το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου, το οποίο χάρη στην εξαιρετική του αμυντική λειτουργία δε δυσκολεύτηκε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Περί διαιτησίας, επεισοδίων από τους Αργείτες κτλ θα γράψουμε αργότερα αναλυτικά.

Παναργειακός: Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Παπαϊωάννου, Μπριλακης, Μπουτας, Παναγιωτου, Τσιμικλης, Καδάς, Μενδρινός, Μπουντοπουλος, Μαρουκάκης

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Ζαχαρόπουλος (λ. τρ. 67′ Χίγκεν), Πινδώνης, Φουάσης, Μίνκγας (83′ Ζελέκου), Γιόνδης (89′ Τσόπελας), Πέριτς (75′ Κάρλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.