Ολυμπιακός Καλαμάτας: Παρελθόν ο Χάρης Κολιός

120
- Διαφήμιση -

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στη μέση αναγκάζει το Χάρη Κολιό να αποχαιρετήσει 3 μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο την ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός δε θα μπορέσει να αγωνιστεί φέτος και καθ’ότι φοιτητής στην πόλη μας, αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά του στους ερυθρόλευκους.

Το αντίο αυτό γίνεται 3 μήνες νωρίτερα λόγω του τραυματισμού του ικανότατου ποδοσφαιριστή. Εμείς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή και καλή συνέχεια στην καριέρα του και γενικότερα στη ζωή του.

- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του ίδιου μέσω Facebook:

Όλα κάποτε έχουν ένα τέλος… 5 απίστευτα Χρόνια με χαρές και λύπες μαζί…5 Χρόνια Που θα μου μείνουν για πάντα γνώρισα άτομα απίστευτα που θα είναι για πάντα στην ζωή μου …. Ευχαριστώ όλους τους συμπαιχτες μου που είχα αυτά τα χρόνια,τους προπονητές μου , την διοίκηση και πολλούς άλλους που ήταν πάντα δίπλα μου … σας ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!!!! 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.