Γελάει ο κόσμος με Ε.Π.Ο. – Ποινές για γέλια σε Φασουλή και Μαύρη Θύελλα

69
- Διαφήμιση -

Τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά σχετικά με τις ποινές που επιβάλλει απέδειξε για ακόμη μια φορά η Ε.Π.Ο. με την εξοντωτική τιμωρία στο Μιχάλη Φασουλή και το χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα του Παμίσου κυρίως αλλά και με το πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ στην ομάδα της Καλαμάτας για ένα συμβάν στο ματς με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, το οποίο μάλιστα δεν αναφέρει καν στην επίσημη ανακοίνωση της.

Πρωτοφανή και αστεία πράγματα για ακόμη μια φορά από την Ε.Π.Ο. η οποία εξαντλεί την αυστηρότητά της στα μεσσηνιακά σωματεία.

- Διαφήμιση -

Υπόθεση σε βάρος των: 1) του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ και 2) του Μιχαήλ ΦΑΣΟΥΛΗ, προπονητή του σωματείου ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (αγώνας ΑΕ ΠΕΛΛΑΝΑ – ΚΑΣΤΡΕΙΟΥ-ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ): ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Μιχαήλ ΦΑΣΟΥΛΗ, προπονητή του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου «ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», τις εξής ποινές: α) χρηματική ποινή οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν, και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ (αγώνας Παναρκαδικός-Καλαμάτα, 06/01/2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.