Α.Ε. Μάνης – Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-0: Νίκη παραμονής με Φετάχου

42
- Διαφήμιση -

Σε ένα πολύτιμο τρίποντο έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Μάνης, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας παραμένει σε μπελάδες σχετικά με την παραμονή του, αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν επιεικώς μέτριο από άποψη θεάματος με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 27ο λεπτό ο Φετάχου με σέντρα σουτ, ξεγελώντας τον Αντωνόπουλο ο οποίος περίμενε σέντρα.

- Διαφήμιση -

Κατά τ’άλλα το ματς δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, και από αυτές που δημιουργήθηκαν οι περισσότερες ήταν για τους Μανιάτες, με κυριότερη αυτή του Ασημακόπουλου στο 61ο λεπτό, όταν δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να νικήσει τον Αντωνόπουλο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κορομηλάς βρέθηκε απέναντι από το Λίβα, έκανε αδύναμο σουτ αλλά ο Λίβας για να κερδίσει χρόνο προσπάθησε να κοντρολάρει τη μπάλα. Το κοντρόλ του όμως ήταν πολύ κακό, η μπάλα κατέληξε στο Μάλαμα, ο οποίος αστόχησε στο τετ α τετ που ακολούθησε, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Γιαννόπουλου και των βοηθών του Αδαμόπουλου και Γεωργαντά.

Α.Ε. Μάνης: Λίβας, Σπυρέας Π., Στύλλα(54΄Λυμπερόπουλος), Μπεγέτης, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Φετάχου(66΄Μιχαλέας), Μουστάκας, Χελάς, Πουλάκος Κ.(90΄Καμπανάρος), Ασημακόπουλος(76΄Σαούτης)

Ολυμπιακός Καλαμάτας: Αντωνόπουλος, Μάλαμας, Γαβράς, Κορομηλάς, Θεοδώρου, Ζέππος, Μπέρμπερη(46΄Μαγουλιανίτης), Αναγνωστόπουλος, Σαραντόπουλος, Κουπούζος(73΄Μπούνας), Γιαννουκάκης(66΄Τσαναλία)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.