Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο. Διαβολιτσίου 0-1: Διπλό τίτλου με κέρβερο Κωνσταντακόπουλο

111
- Διαφήμιση -

Μια νίκη η οποία του δίνει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή κατάφερε να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα του Απόλλωνα το Διαβολίτσι. Οι φιλοξενούμενοι με το τρίποντο απέναντι στον άμεσο διώκτη τους ανέβασαν τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς και έκαναν το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς χωρίς όμως να μπορέσει να μετουσιώσει κάποια από τις ευκαιρίες του σε γκολ. Το Διαβολίτσι μετά το πρώτο τέταρτο στο οποίο κυριάρχησε, έδωσε χώρο στον Απόλλωνα και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, κάτι που έκανε άψογα στο 36ο λεπτό, όταν ο Κουλόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με το Γιακουμή, αυτός απέκρουσε, αλλά ακολούθησε ως τρέιλερ ο Γιάννης Καλογερόπουλος για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό, ο Απόλλωνας είχε τεράστια ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Κωνσταντακόπουλο από θέση έξω αριστερά στην περιοχή, μετά από κάθετη του Μπάκα.

Ένα λεπτό πριν την επίτευξη του τέρματος του, το Διαβολίτσι έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Μπαλόπουλος έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 60΄ο Απόλλων βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση αλλά στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Μελανόλευκοι, ο Κωνσταντακόπουλος ήταν εκεί για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Στο 61΄ ο Αλεξόπουλος από θέση βολής έπιασε το πλασέ αλλά ήταν αδύναμο και απομάκρυνε ο Κωνσταντακόπουλος ενώ 7 λεπτά αργότερα ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε τον Αλεξόπουλο, δρώντας σωτήρια για την ομάδα του.

Στο 70ο λεπτό ο Κωνσταντακόπουλος απομακρύνει το σουτ του Κουντάνη ενώ μπλοκάρει και την κεφαλιά του Κακαλή στη συνέχεια.

Τελευταία φάση για τον Απόλλωνα ήταν το δυνατό σουτ του Κουντάνη από το ύψος της περιοχής στο 92ο λεπτό αλλά ο Κωνσταντακόπουλος αντέδρασε σωστά για ακόμη μια φορά και κράτησε το μηδέν, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Άριστη η διαιτησία του Πλακογιάννη, είχε τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού και δεν το άφησε να ξεφύγει σε καμία περίπτωση.

Απόλλων Καλαμάτας: Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Λούτα(60΄Κανιώρος), Περιβολάρης, Κουντάνης, Μπάκας, Τρικουράκης(56΄Τσουλάκος), Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος, Στραβάκος

Α.Ο. Διαβολιτσίου: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Κρεμύδας(94΄Εμμανουήλ), Μπαστακός, Τζανετέας, Ζάκκας(86΄Γεωργιόπουλος), Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος(86΄Κανελόπουλος), Καλογερόπουλος(69΄Κάνιστρας), Πιτσιλής

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.