Πράσινα Πουλιά – ΑΕ Λογγάς 1-3: Διπλό ανόδου, φωνές από τους γηπεδούχους

211
- Διαφήμιση -

Σε ένα καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες, η ΑΕ Λογγά πέρασε με το πολύτιμο διπλό από το γήπεδο του Κορδία, λυγίζοντας την αντίσταση των μαχητικών Πράσινων Πουλιών.

- Διαφήμιση -

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Τραγομαλάς στο 14΄, με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, στο οποίο φέρει ευθύνη και ο Σχινάς.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με υπέροχο σου του Θεοδωρόπουλου στο 35ο λεπτό, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βαρβεράκη.

Στην επανάληψη τα αίματα άναψαν εξ’αιτίας του πέναλτι που καταλόγισε ο Ρέκκας στο 53ο λεπτό, σε φάση στην οποία φαίνεται να έχει προγηθεί επιθετικό φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος νίκησε το Σχινά για το 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Κοσμάς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, σφραγίζοντας το πολύτιμο τρίποντο για το συγκρότημα του Λούτα και κρατώντας τους στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Πράσινα Πουλιά: Σχινάς, Πατικόπουλος, Κούκα, Καλύβας, Σπύρος, Θεοδωρόπουλος, Αλεβίζος, Σκιαδάς(90΄Ρισβάνης), Καρλής, Μπίτσικας, Μαγκλάβας

ΑΕ Λογγάς: Βαρβεράκης, Βάγιας(46΄Πετρόπουλος), Τραγομαλάς, Κοσμάς, Μπούρας, Μπλάνας, Κυριόπουλος Ε., Κυριόπουλος Π., Λυμπερόπουλος(59΄Κορρέτα), Omeri, Σπυρόπουλος

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον εξαιρετικό φωτογράφο και συνεργάτης της ιστοσελίδας μας Βασίλειο Βρυώνη. Για να δείτε περισσότερο από το πολυποίκιλο φωτογραφικό του υλικό πατήστε στη σελίδα του στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/vrio_photo/?hl=el

 

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.