Ο Δημήτρης Κορμπής της Α.Ε. Αβίας μιλά στο SportsPlus

100
- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Κορμπής ήταν ο χρυσός σκόρερ για την ομάδα της Αβίας καθώς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο τρίπονο απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Για εμάς ήταν ένας τελικός και έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες για παραμονή.  Καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο και χάσαμε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Κώστα Κορμπή και άλλη μια με τον Παναγιώτη Καρδάση, ενώ μια ευκαιρία για γκολ είχε με χτύπημα φάουλ του Πολίτη ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή που κέρδισε ο Παναγιώτης Καρδάσης. Η ανάληψη διαμαρτύρεται για ένα γκολ που δε μέτρησε. Από εκεί που ήμουν δεν μπόρεσα να διακρίνω. αλλά προτού κάνει το σουτ ο Παπαγιαννόπουλος, ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία ότι είχε βγει η μπάλα άουτ. 

Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς και μια δίκαιη νίκη καθώς φαινόταν πως όποιος σκόραρε πρώτος, θα έπαιρνε και τη νίκη.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.