Μαύρη Θύελλα: Απαράδεκτη απροσεξία με τους αριθμούς στις φανέλες, λογικά δεν κινδυνεύει η ομάδα

99
- Διαφήμιση -

Πραγματικά απαράδεκτο ήταν το λάθος που έγινε σήμερα από τη Μαύρη Θύελλα με τους αριθμούς στις φανέλες των αναπληρωματικών. Συγκεκριμένα ο Λαθύρης που πέρασε σαν αλλαγή στο ματς φορούσε τη φανέλα με το 17 ενώ ήταν δηλωμένος με το 18. Μια απροσεξία η οποία είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει αφορμή για ένσταση από το Μανδραϊκό ή άλλη ομάδα(λέγε με Ασπρόπυργο).

Με μια ανάλυση όμως που επιχειρήσαμε, το πιο πιθανό και αυτό που προβλέπεται από τον κανονισμό στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (για τη Γ΄και τα ερασιτεχνικά δεν υπάρχει ξεχωριστός κανονισμός), είναι η ομάδα να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή με διαφορετικό αριθμό φανέλας από αυτόν που είχε δηλωθεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει δόλος για ταυτοπροσωπία όπως αναφέρει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα.

- Διαφήμιση -

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν μικρό το κακό, θα πρέπει όμως να γίνει μάθημα σε όλους και να μην επαναληφθούν παρόμοια λάθη από τη Μαύρη Θύελλα, η οποία αν μη τι άλλο λειτουργεί από φέτος σε επαγγελματικά πλαίσια.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.