Λιόν – Μπαρτσελόνα 0-0: Άντεξαν» οι Γάλλοι στην… πολιορκία!

29
- Διαφήμιση -

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μπαρτσελόνα μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία, αφού παρά την αστοχία της στην επίθεση, με το τελικό 0-0 είναι το απόλυτο φαβορί ενόψει της ρεβάνς για τους «16» του Champions League.

Το παιχνίδι ήταν πάνω – κάτω στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ, με τον Τεριέ να έχει μάλιστα και δοκάρι μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, με τρομερό σουτ που απέκρουσε και ο Τερ Στέγκεν.

- Διαφήμιση -

Το γκολ δεν ήρθε όμως στο πρώτο ημίχρονο και έτσι όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, όμως μετά το 65′ η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοσή της και ξεπέρασε τις 20 τελικές στο ματς, χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Ο Λόπες όμως και η αστοχία των Σουάρες και Μπουσκέτς στις δύο καλύτερες στιγμές της ομάδας του Βαλβέρδε, διατήρησαν το 0-0 μέχρι τέλους, κρατώντας το ενδιαφέρον για τη ρεβάνς.

 

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.