Λίβερπουλ – Μπάγερν 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μόναχο!

43
- Διαφήμιση -

Στο μεγαλύτερο ματς για τους «16» του Champions League, Λίβερπουλ και Μπάγερν έμειναν στο μηδέν στο Άνφιλντ και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στην Alianz Arena του Μονάχου.

Σε ένα «τρελό» πρώτο ημίχρονο στο Άνφιλντ, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω, όμως κάποιες κακές τελικές πάσες και η αστοχία των παικτών, διατήρησαν το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα, με τον Μανέ να είναι ο μοιραίος για τη Λίβερπουλ.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται πιο συντηρητικά και τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Μανέ ήταν μάλιστα αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία και στο δεύτερο 45λεπτο, με την κεφαλιά του να αποκρούει ο Νόιερ στο 89′.

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά σίγουρα όχι σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς.

Πηγή: newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.