Α.Ε. Αβίας – Ολυμπιακός Ανάληψης 1-0: Εξάποντο παραμονής με Κορμπή

43
- Διαφήμιση -

Τεράστια νίκη στη μάχη για την παραμονή πέτυχε η ομάδα της Αβίας απέναντι στον εκ των ανταγωνιστών της, Ολυμπιακό Ανάληψης, με 1-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κορδία.

Σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνίδι, το συγκρότημα του Διονύση Πουλή ήταν ελαφρώς καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Κορμπή στο 78ο λεπτό μετά από παράβαση που κέρδισε ο Παναγιώτης Καρδάσης.

- Διαφήμιση -

Οι τυπικά γηπεδούχοι(αναμένουν άμεσα να αγωνίζονται στη φυσική τους έδρα) είχαν και τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο ματς μέχρι το γκολ, με τον Παναγιώτη Καρδάση να μην μπορεί να νικήσει εξ’επαφής τον Τσούλο στο 43ο λεπτό.

Με το τρίποντο αυτό, οι κιτρινόμαυροι προσπέρασαν στη βαθμολογία τον σημερινό τους αντίπαλο και βγήκαν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Α.Ε. Αβίας: Μάρης, Καρδάσης Α., Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Καρδάσης Γ., Κορμπής Κ., Γιαννέας, Καρδάσης Π., Κορμπής Δ., Γεωργίκος

Ολυμπιακός Ανάληψης: Τσούλος, Κατσίποδας, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Ανδρεάδης, Γιαννόπουλος, Πολίτης, Πατσιώτης, Σκαφιδάς, Παπαβασιλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.