Απόλλων Καλαμάτας: Υποδέχεται αύριο την Ένωση Βύρωνα, για καλό σκοπό όλα τα έσοδα

49
- Διαφήμιση -

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προέβη η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, καθώς όλα τα έσοδα των εναπομείναντων αγώνων για το πρωτάθλημα θα πάνε στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της αδικοχαμένης Αδαμαντίας Κωνσταντινέα – Βουγιουκλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Αθλητισμος μπορει να προσφερει πολλα στο κοινωνικο συνολο….
για αυτο λοιπον απο αυτο το Σαββατο και για ολου ςτους εναπομειναντες εντος εδρας της ομαδας μας στο πρωταθλημα της α2 εθνικης κατηγοριας τα εσοδα των αγωνων θα διατεθουν στην οικογενεια της Αδαμαντιας Κωνσταντινεα Βουγιουκλη που τοσο αδικα χαθηκε ανημερα της υπαπαντης.
περιμενουμε ολο τον κοσμο να βρεθει στο γηπεδο και να ενισχυσει διπλα αυτην την προσπαθεια.

- Διαφήμιση -

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο δεύτερος Απόλλωνας υποδέχεται την τέταρτη Ένωση Βύρωνα σε ένα πραγματικό ντέρμπι για την άνοδο. Άπαντες στην ομάδα του Απόλλωνα στηρίζουν πολλά στη στήριξη του κόσμου τους, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό και να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη, αλλά το κυριότερο να προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Παραλίας και διαιτητές του ορίστηκαν οι Χανδρινός και Χριστοδουλόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.