Μαύρη Θύελλα: Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών

85
- Διαφήμιση -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά εξαναγκαζόμαστε να βγούμε στο προσκήνιο και να πάρουμε θέση πλέον και στα διοικητικά της ομάδας μας που έχουν γίνει μπάχαλο.
Εμείς λοιπόν οι οργανωμένοι οπαδοί ξαναλέω μετά από 20 χρόνια εμπειρίας σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας είμαστε στη θέση να γνωρίζουμε ποτέ κάποιοι παίζουν βρόμικο παιχνίδι τάζοντας ελπίδες στην πλάτη της ομάδας.
Ελπίζουμε λοιπόν αυτά τα λίγα λόγια που θα πούμε την Τετάρτη το βράδυ να πάνε στον κάλαθο των σκουπιδιών και να προχωρήσουμε ακάθεκτοι προς την κορυφή του βουνού και να αποδειχτεί πως η ομάδα μας γύρισε πραγματικά σελίδα.!!!!
Αντί λοιπόν να χαιρόμαστε που μέχρι τώρα πάμε τρένο σκουπίζοντας τα πάντα στο πέρασμα μας,προσπαθουμε με τα ίδια μας τα χέρια να βγάλουμε τα μάτια μας και να γινόμαστε περίγελος σε όλη την Ελλάδα
Για να μην ξαναλέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ……..ο κύριος χριστοπουλος μπήκε μπροστά ως ο χρηματοδότης της ομάδας και αυτός διάλεξε το επιτελείο της διοίκησης που θα έτρεχε την ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει.
Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ομάδα που θα την ζήλευε και ο ποιο δύσπιστος οπαδός.
ο τεράστιος Γιάννης χριστοπουλος που έχει φτύσει αίμα να φτιάξει όλο αυτό που βλέπουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με 20 παιχταράδες που στην πραγματικότητα ανήκουν σε παραπάνω κατηγορία.
Στο τιμόνι ο τεράστιος εργάτης και πρόεδρος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ να τρέχει 20 ώρες το 24ωρο μόνο για την αγαπημένη μας ομάδα μαζί με τον κύριο ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΤΙΒΑ.
μιλάμε για αυτό το δίδυμο αποκλειστικά διότι από την αρχή της χρονιάς είμαστε γνώστες ότι το 7μελές στην ουσία είχε γίνει 2μελές !!!!!
Αυτά λοιπόν ευχόμαστε ο κύριος Αγαθοκλης χριστοπουλος να τα ξέρει
Εάν όμως δεν τα ξέρει ας τα μάθει από εμάς που είμαστε συνέχεια δίπλα από την ομάδα
Το μεγαλύτερο λάθος θα είναι αυτή την χρονική στιγμή η ομάδα να οδηγηθεί σε γενική συνέλευση.
Στο οικονομικό κομμάτι δεν θα πάρουμε θέση διότι ο κύριος χριστοπουλος πριν λίγες ημέρες το παίρνει όπως λέει ΟΛΟ ΕΠΑΝΩΤΟΥ !!!!!!!
Εμείς λοιπόν θα είμαστε στην θέση μας κύριε χριστοπουλε …ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ στην κερκίδα και καρφωμένοι στα κάγκελα περιμένοντας να σηκώσουμε την κούπα που πιστεύουμε φέτος ότι ανήκει σε μας και να προχωρήσουμε για το επόμενο σκαλοπάτι που είναι η β εθνική
Το λιγότερο που περιμένουμε να δούμε την τέταρτη το βράδυ είναι ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ
που έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο και τους οπαδούς μας.
Αυτός που μέρα νύχτα φτύνει αίμα για την ομάδα ….αυτος που ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!!!!
Θα θέλαμε να σας δούμε βγαίνοντας από εκεί μέσα όλους μια γροθιά !!!!!!!!!
Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο κύριε χριστοπουλε.

- Διαφήμιση -

the storm is coming
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΗ
Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ !!!!!!!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.