Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Εκδηλώσεις γνωριμίας και διάδοσης του αθλήματος Γκόλμπολ

55
- Διαφήμιση -

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στα πλαίσια ευαισθητοποίησης των μαθητών/τριών – καθώς και του ευρύτερου κοινού – για τα άτομα με αναπηρίες και γνωριμίας με παραολυμπιακά αθλήματα, έχουν προσκαλέσει και θα φιλοξενήσουν στην Καλαμάτα από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019 την Εθνική Ομάδα Ανδρών Γκόλμπολ, που αποτελεί μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ TΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ GOALBALL

- Διαφήμιση -

Κατά τη διάρκεια παραμονής της εθνικής ομάδας στην πόλη της Καλαμάτας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γνωριμίας με το άθλημα του Γκόλμπολ. Ως μέρος των παραπάνω εκδηλώσεων, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, την Εθνική Ομάδα Ανδρών Γκόλμπολ και την Περιφερειακή Ένωση Νότιας Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, θα διοργανώσουν τέσσερις παρουσιάσεις γνωριμίας με το άθλημα του Γκόλμπολ αποκλειστικά για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων είναι το εξής:

Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας.
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09:00 έως 10:00.
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 έως 12:00.
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09:00 έως 10:00.
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 έως 12:00.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 έως 19:30 Αγώνας στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας της εθνικής ομάδας ανδρών ανοιχτός προς όλο το κοινό.

Κατά τη διάρκεια κάθε παρουσίασης θα πραγματοποιείται μια σύντομη ομιλία από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Γκόλμπολ κ. Αντώνη Ανάστο , θα προβάλλεται βίντεο με το οποίο οι μαθητές/τριες θα γνωρίσουν το άθλημα του Γκόλμπολ και θα ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τα άτομα με τύφλωση ή μειωμένη όραση. Η εκδήλωση θα κλείσει με αγώνα επίδειξης από τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Πηγή: messinialive

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.