Α.Ε.Μάνης – Εράνη Φιλιατρών 2-2: Ισοπαλία στη βροχή

44
- Διαφήμιση -

Σε ένα χορταστικό ματς για τους λιγοστούς θεατές(λόγω της δυνατής βροχής), Α.Ε.Μάνης και Εράνη Φιλιατρών αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Η μεγάλη είδηση του αγώνα όμως δυστυχώς έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Πουλάκου, ο οποίος υπέστη κνήμη περόνης όπως διαγνώστηκε στο νοσοκομείο όπου μετέβη μετά τον τραυματισμό του.

Στα αγωνιστικά θέματα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με σουτ του Μπεγέτη μέσα από την περιοχή και λανθασμένη εκτίμηση του Λυμπερόπουλου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στη μοναδική κλασική τους ευκαιρία ο Λίβας είπε όχι εξ’επαφής στον Κόλλια.

- Διαφήμιση -

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Μάνης κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Χελά, μετά από χέρι που υπέδειξε ο Καρβούνης.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε χάρη στην άμεση αλλαγή συστήματος σε 3-5-2 από τον προπονητή τους Κώστα Λυμπερόπουλο, με το οποίο η ομάδα του ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισε τη Μάνη στα καρέ της.

Στο 60ο λεπτό ο Πέππας με καταπληκτικό σουτ στο δεξί παραθυράκι νίκησε το Λίβα για το 2-1, βάζοντας εκ νέου φωτιά στο ματς.

Η ισοφάριση φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου και τελικά στο 78ο λεπτό ο Κόλλιας με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και διαγώνιο σουτ με το αριστερό έγραψε το τελικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 87΄μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Βαβαρούτσος.

Α.Ε.Μάνης: Λίβας, Πουλάκος Παν.(38΄Μουστάκας), Λυμπερόπουλος, Πετριτάι, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Σαούτης, Μπεγέτης, Χελάς, Πουλάκος Κυρ., Σπυρέας Π.(Φετάχου)

Εράνη Φιλιατρών: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Μπακούρος(52΄Νικολακόπουλος), Μπουρδέκας, Γκρέτσα, Χρονόπουλος, Χατζηαράπης, Πέππας, Κόλλιας, Βλαχόπουλος, Παπαδήμος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.