Τέσσερις προσθήκες για τον Πάμισο

66
- Διαφήμιση -

Τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεση του ο Μιχάλης Φασουλής για το υπόλοιπο της σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναργειακό. Οι νεοφερμένοι είναι οι Βασίλης Αλεβίζος, Πέτρος Μανιατέας, Τάσος Γεωργουδιός και Μανώλης Κοντομανωλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

- Διαφήμιση -

Ποδοσφαιριστές του Παμίσου είναι οι Βασίλης Αλεβίζος, Πέτρος Μανιατέας, Τάσος Γεωργουδιός και Μανώλης Κοντομανωλόπουλος. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες !

– Ο Βασίλης Αλεβίζος είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, με παραστάσεις απο Α’ και Β’ Εθνική, ενώ ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας το 2014 που στέφθηκε πρωταθλήτρια!

– Ο Πέτρος Μανιατέας έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Αβίας και τον ΑΟ Φαραί, τον ΠΟΜ Πυλαίας και τα Γρεβενά, με παραστάσεις από την Γ’ Εθνική κατηγορία.

– Ο Τάσος Γεωργουδιός αγωνιζόταν στον ΑΟ Πάτραι τα τελευταία δυο χρόνια και ο Μανώλης Κοντομανωλόπουλος στην Ακαδημία Παμίσου!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.