Τέλος Άγρας – Α.Ε. Μάνης 1-0: Λύτρωση με Τηλεμάχου στο 90

54
- Διαφήμιση -

Ο Θανάσης Τηλεμάχου με γκολ στο 90ο λεπτό έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τους Γαργαλιανιώτες, υπογράφοντας έτσι την πολύ δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική νίκη τους με 1-0 σκορ στον αγώνα της ομάδας του με τη Μάνη.

Με τη νίκη αυτή ο Τέλος Άγρας έφτασε τους 24 βαθμούς και παράλληλα διατήρησε το αήττητο που έχει το νέο έτος, με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Καμία από τις δύο δεν έκανε κάποια σημαντική φάση με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει ισόπαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90′, όταν ο Γεωργιόπουλος από αριστερά πάσαρε στον Βέλλη, του οποίου το πολύ καλό πλασέ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Μάνης, με τον Θανάση Τηλεμάχου στην επιστροφή της μπάλας να διαμορφώνει με κοντινό πλασέ το τελικό 1-0.

- Διαφήμιση -

Διαιτητικό τρίο: Ψηλοπαναγιώτης, Βανικιώτης, Κυριόπουλος

 

Άγρας: Αλεξόπουλος, Δασκαλάκης, Γεωργόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάππος (Αλεξανδρόπουλος), Σταθόπουλος, Μπολούν, Καραμπότσος, Γεωργιόπολος, Τηλεμάχου (Τάρλεφ 90′) Βέλλης.

Μάνη: Λίβας, Δουρούμης, Λυμπερόπουλος, Πετριτάι, Μπεγέτης, Μουστάκας, Σαούτης, Μπεγέτης, Ασημακόπουλος, Φετάχου, Πουλάκος ( Σπυράκο 80′) Χελάς.

Πηγή: gargalianoionline

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.