Ολυμπιακός Καλαμάτας – Τέλος Άγρας 1-1: Δίκαιη ισοπαλία σε ωραίο ματς

78
- Διαφήμιση -

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό, Ολυμπιακός Καλαμάτας και Τέλος Άγρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έχασε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Τσάνι σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά ο Αλεξόπουλος απέκρουσε στη δεξιά του γωνία.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και έφταναν σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή του Τέλου Άγρα, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και αναλώθηκαν κυρίως σε σουτ έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις και κατάφεραν να προηγηθούν στο 43ο λεπτό με μια στημένη φάση. Ο Καραμπότσος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και με μια σέντρα ακριβείας βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Τηλεμάχου, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με παρόμοιο τρόπο. Ο Αλεξανδρόπουλος εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ, ο Γιαννουκάκης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Γαβράς με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν με την εκτέλεση φάουλ του Γεωργιόπουλου στο 48ο λεπτό, την οποία απομάκρυνε σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος.

Στο 57ο λεπτό είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από εκπληκτική πάσα του Βέλλη, ο Τηλεμάχου μέσα από την περιοχή σημάδεψε ψηλά άουτ.

Τελευταία αξιόλογη ευκαιρία και αυτή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 76ο λεπτό, όταν ο Γεωργιόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βέλλης πήρε την κεφαλία, την οποία μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αντωνόπουλος.

Από ατομικής απόδοσης ξεχώρισαν οι Γεωργιόπουλος και Βέλλης από τους φιλοξενούμενος. Μάλιστα το μαρκάρισμα του Βέλλη, ο Γρηγορόπουλος το είχε αναθέσει στο Μπαζάνη, ο οποίος και άλλαζε πλευρά με τον έτερο πλάγιο μπακ Μπούνα, ανάλογα με το που αγωνιζόταν ο Βέλλης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Γαλακούτη και Κυριόπουλο.

Ολυμπιακός Καλαμάτας: Αντωνόπουλος, Μπαζάνης, Μπούνας, Γαβράς, Σκιας, Ζέππος, Μάλαμας Κ., Μπέρμπερη, Γιαννουκάκης(90΄Μαγουλιανίτης), Αλεξανδρόπουλος, Τσάνι(68΄Τσαναλίας)

Τέλος Άγρας: Αλεξόπουλος, Αναστασόπουλος, Bolun, Καραμπότσος, Τηλεμάχου, Γεωργιόπουλος, Σταθόπουλος, Γεωργόπουλος, Κάππος, Βέλλης, Μαρκόπουλος(65΄Λακριντής)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.