Καλαμάτα B.C. – Αχαγιά 84-91: Ήττα στην παράταση με δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία

51
- Διαφήμιση -

Για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι η Καλαμάτα B.C. έδειξε το καλό της πρόσωπο απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Αχαγιάς, η οποία έχει στις τάξεις της έναν παίκτη πρωταγωνιστή στην Α1 αλλά και σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος έκανε και σήμερα τη διαφορά για την ομάδα του.

Η καλαματιανή ομάδα παρά το γεγονός πως βρέθηκε με 12 πόντους πίσω με το τέλος της 3ης περιόδου, κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και να έχει μάλιστα και την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι αλλά ο Γκοντόπουλος αστόχησε στο βεβιασμένο τρίποντο που επιχείρησε 8 δεύτερα πρίν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

- Διαφήμιση -

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δέχθηκαν μόνο 2 πόντους, καταφέρνοντας να πάρουν το πολύτιμο γι’αυτούς διπλό.

Η Καλαμάτα B.C. έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη που θα της έδινε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, αλλά η αλήθεια είναι πως η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται συνεχώς και αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε την κάκιστη διαιτησία των Λύρα και Καλογριά, οι οποίοι άφησαν ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων και εξάντλησαν την αυστηρότητα τους στους γηπεδούχους. Είναι κρίμα πραγματικά να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο η τοπική μας ομάδα και οφείλουν άπαντες να πάρουν τα μέτρα τους.

Καλαμάτα-Αχαγιά 84-91 (82-82 κ.α.)
Διαιτητές: 
Λύρας-Καλογριάς
Δεκάλεπτα: 
22-20, 44-49, 61-73, 82-82, 84-91 (παρ.)
Καλαμάτα (Νώντας): 
Μιχόπουλος 3 (1), Γκοντόπουλος 20 (3), Πέζος 2, Μαθιόπουλος 9 (3), Γιαννουκάκης 4, Μπάκας 16, Καλογερόπουλος 10, Κοντόπουλος 5 (1), Γιαννακόπουλος 15
Αχαγιά (Σαράντης): 
Αναστασόπουλος 3 (1), Βουρνάς 22 (3), Κωνσταντινόπουλος 2, Νικολάου 15, Οικονομόπουλος 14 (1), Κάλλης 2, Τσάμης 18 (4), Λυμπέρης 8 (2), Μακρής 7

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.