Καλαμάτα 80: Τεράστιο μπαμ με Γιάννη Λάιο μετά την παραίτηση Κουλιέρη

84
- Διαφήμιση -

Πριν λίγο έγινε γνωστό πως τη θέση του παραιτηθέντα από τον πάγκο της Καλαμάτας 80, Γιώργου Κουλιέρη, αναλαμβάνει ένας θρύλος του αθλήματος, ο πολυνίκης προπονητής, Γιάννης Λάιος. Η είδηση έκανε πραγματικά αίσθηση καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων, αν όχι τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή βόλεϊ.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της Καλαμάτας 80 για την παραίτηση Κουλιέρη και την πρόσληψη Λάιου.

- Διαφήμιση -

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο για την μέχρι σήμερα προσφορά του στο σύλλογο μας, και ελπίζουμε σύντομα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, καθώς αισθανόμαστε ότι παραμένει μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας!

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης ενημερώνουμε ότι την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για το υπόλοιπο της χρονιάς έχουμε την τιμή να την αναλάβει ο κύριος Γιάννης Λάιος,ένας θρύλος του αθλήματος μας! Ο κύριος Λάιος έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Έχοντας περάσει από τον πάγκο όλων των μεγάλων ομάδων, θεωρούμε ότι είναι ευκαιρία σαν οργανισμός και σαν φίλαθλος κοσμος να διδαχθούμε από αυτόν τα μυστικά του αθλήματος και η συνεργασία μας να αποτελέσει αφετηρία για μια νέα εποχή στο Καλαματιανό βόλεϊ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.