Δέσμευση Α.Χριστόπουλου για το οικονομικό – Την άλλη Πέμπτη η εκλογή νέου προέδρου

48
- Διαφήμιση -

Έβγαλε ειδήσεις το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Η Καλαμάτα, καθώς η παρουσία του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και η διαβεβαίωση που έδωσε σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, καθησυχάζουν αρκετά τον προβληματισμένο φίλαθλο κόσμο της Μαύρης Θύελλας.

Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδος διαβεβαίωσε άπαντες πως θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου. Σε ό,τι αφορά την εκλογή προέδρου, δε βγήκε λευκός καπνός, καθώς ο Αποστόλης Κουκούτσης δε δέχθηκε να επιστρέψει στη θέση του, παρά τις συνεχείς παραινέσεις του Α.Χριστόπουλου.

- Διαφήμιση -

Ο νέος πρόεδρος αναμένεται να εκλεγεί την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ορίστηκε με θέμα το σχηματισμό νέου προεδρείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Σ. Η Καλαμάτα:

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣ “Η Καλαμάτα” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/1/2019 με ενωτικό χαρακτήρα, παρουσία του χρηματοδότη της ομάδας κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Αποφασίστηκε να γίνει νέο ΔΣ την ερχόμενη Πέμπτη 17/1/2019 με θέμα τον σχηματισμό νέου προεδρείου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, απόρροια της επιτυχημένης πορείας της ομάδας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και εκφράστηκε η αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια. Επίσης, υπήρξε η διαβεβαίωση πως ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.