Ανάλυση: Η εκτός προγράμματος ήττα της Καλαμάτας και οι 2 κρίσιμες επόμενες αγωνιστικές

65
- Διαφήμιση -

Η χθεσινή εκτός έδρας ήττα της Μαύρης Θύελλας από τον Αστέρα Βλαχιώτη έβαλε ξανά φωτιά στη μάχη του πρωταθλήματος, με Παναργειακό και Ασπρόπυργο να μειώνουν τη διαφορά σε 3 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.

Το γεγονός αυτό εντείνεται από το πρόγραμμα του 8ου ομίλου, το οποίο περιέχει τις 2 επόμενες αγωνιστικές 2 μεγάλα ντέρμπι ανάμεσα στους μνηστήρες του τίτλου αλλά και της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή ο Ασπρόπυργος υποδέχεται τον Παναργειακό και θέλει μόνο νίκη για να τον προσπεράσει και να ανέβει αυτός στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα η Καλαμάτα αναμένεται να παίρνει εύκολα τη νίκη απέναντι στην αδύναμη ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και να αυξάνει τη διαφορά από έναν(ή και τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας μεταξύ τους) διώκτες της.

Τη μεθεπόμενη και 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στο Άργος ανάμεσα στον τοπικό Παναργειακό και την Καλαμάτα, το οποίο θα είναι κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με νίκη η Καλαμάτα θα γίνει τεράστιο φαβορί για την απ’ευθείας άνοδο καθώς σε κάθε περίπτωση αποτελέσματος στο ματς Ασπρόπυργος – Παναργειακός, θα έχει και από του 2 διώκτες της διαφορά μεγαλύτερη των 4 βαθμών. Ακόμη και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα για την Καλαμάτα, η οποία θα αποκτήσει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναργειακό καθώς τον είχε νικήσει εντός έδρας. Την ίδια ώρα με το ντέρμπι, ο Ασπρόπυργος θα υποδέχεται την Πελλάνα, η οποία είναι πολύ καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, καθώς έχει υποστεί μόνο 2 ήττες στο πρωτάθλημα. Το έργο του Ασπροπύργου δε θα είναι εύκολο λοιπόν και θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να πάρει τη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη.

Συνοψίζοντας, η Μαύρη Θύελλα παραμένει το μεγάλο φαβορί για την απ’ευθείας άνοδο και θα ισχυροποιήσει τη θέση της με ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Άργους. Εν ολίγοις με 4 ή 6 βαθμούς στις 2 επόμενες αγωνιστικές η Καλαμάτα θα παραμείνει το αφεντικό του ομίλου και θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ήττας στο Άργος τα πράγματα θα μπλέξουν και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Ασπρόπυργος – Παναργειακός θα χρειαστεί περαιτέρω ανάλυση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 2 επόμενων αγωνιστικών για τους μονομάχους της ανόδου:

16η αγωνιστική

Καλαμάτα – Α.Ο. Εικοσιμίας

Ασπρόπυργος – Παναργειακός

17η αγωνιστική

Παναργειακός – Καλαμάτα

Ασπρόπυργος – Πελλάνα

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.