Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 1-0: Και τώρα ψάξτε το δεύτερο

103
- Διαφήμιση -

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η ομάδα της Καλαμάτας, επικρατώντας με 1-0 του δεύτερου Ασπρόπυργου, εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 10 βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 12ο λεπτό ο Μάρκοβιτς, μετά από καταπληκτικό συνδυασμό Μίνγκα και Φουάση από αριστερά, γύρισμα του τελευταίου και δυνατό σουτ του Μάρκοβιτς από το ύψος του πέναλτι.

- Διαφήμιση -

Η Μαύρη Θύελλα, παρά τις πάρα πολλές απουσίες, ήταν φανερά ανώτερη από τον αντίπαλό της και δεν κινδύνεψε παρά μόνο με μακρινά σουτ των ποιοτικών μεσοεπιθετικών του Ασπρόπυργου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Μαύρη Θύελλα τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες μετά από αυστηρές (το λιγότερο) αποβολές του Βοσκόπουλου στο 89΄με δεύτερη κίτρινη και του Πινδώνεη με απ’ευθείας κόκκινη στο 93΄.

Ιδιαίτερη αναφορά χρήζει και η παρουσία του κόσμου, η οποία ήταν εντυπωσιακή και ώθησε τους παίκτες για ένα τρομερό 11 στα 11, με 0 παθητικό.

Κακή η διαιτησία του Δραγάτη, εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα στους γηπεδούχους, ενώ άφησε τους φιλοξενούμενους(παίκτες και προπονητικό τιμ) να διαμαρτύρονται συνεχώς, δημιουργώντας φασαρίες από το τίποτα.

Καλαμάτα (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης (68′ λ.τρ. Χίλγκεν), Φουάσης (94′ Γκελγκέρια), Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας(75′ Κάρλος), Μαρτίνες (79′ Μαστραντωνάκης)

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Βασιλείου, Ζώνας, Νικολάου, Δουκάκης (76′ Χαϊκάλης), Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλης, Μέντες (65′ Ζωγράφος).

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.