Κακαλής: Θέλαμε την πρόκριση στον τελικό και το δείξαμε στο γήπεδο

83
- Διαφήμιση -

Ο Βασίλης Κακαλής ήταν εκ των κορυφαίων του χθεσινού αγώνα του Απόλλωνα απέναντι στον Τσικλητήρα. Ο δεξιός μπακ έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ και κέρδισε την αποβολή του Γεωργιάδη, αναγκάζοντας τον δύο φορές να τον ανακόψει με αντικανονικό τρόπο, που του επέφερε και ισάριθμες κίτρινες κάρτες. Γενικά, σε όλο το παιχνίδι αποτελούσε άλυτο πρόβλημα για την άμυνα του Τσικλητήρα με τις επελάσεις του από δεξιά.

Ο Βασίλης Κακαλής μας δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

Στο παιχνίδι απέναντι στον Τσικλητήρα δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε και δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά αντιδράσαμε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πολύ δυνατά και σκοράραμε σχετικά γρήγορα. Η ομάδα της Πύλου είχε κλειστεί όλη πίσω και ήταν πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα τους. Καταφέραμε στο τέλος να πετύχουμε το τρίτο γκολ και αυτό μας έκανε να είμαστε στο τελικό. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, θέλαμε περισσότερο την πρόκριση και την πήραμε δίκαια.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.