Απόλλων Καλαμάτας – Τσικλητήρας Πύλου 3-1: Ήταν καλύτερος και προκρίθηκε δίκαια στον τελικό

70
- Διαφήμιση -

Την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγύρισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Απόλλων Καλαμάτας ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Τσικλητήρα Πύλου. Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και παρ’ότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με κεφαλιά του Μπάκα.

Ο Τσικλητήρας ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με ωραίο σουτ του Χρίστου Τρίψα, παίρνοντας ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την πρόκριση, καθώς ο Απόλλωνας έψαχνε πλέον 3 γκολ.

- Διαφήμιση -

Η ισοφάριση για τους μελανόλευκους ήρθε στο 30ο λεπτό μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Κακαλή από δεξιά και κοντινή προβολή του αρχηγού Δημήτρη Τσουλάκου.

Ο Απόλλωνας πίεζε συνεχώς ενώ ο Τσικλητήρας κοιτούσε μόνο να ροκανίσει το χρόνο και να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που του έδινε το εκτός έδρας γκολ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καραχάλιο να βάζει φωτιά στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό, σημειώνοντας το 2-1 με κοντινή κεφαλιά μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μανωλόπουλου.

2 λεπτά αργότερα ο Κακαλής κέρδισε την αποβολή του Γεωργιάδη μετά από ακόμη μια ατομική ενέργεια από δεξιά, κάνοντας ευκολότερα τα πράγματα για την ομάδα του.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, η λύτρωση για τον Απόλλωνα ήρθε στο 92΄, με την κεφαλιά του Μπάκα μετά από ωραία σέντρα του Τσουλάκου από δεξιά, με τους πανηγυρισμούς να είναι ξέφρενοι στο μελανόλευκο στρατόπεδο.

Απόλλων Καλαμάτας: Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Τσουλάκος, Λούτα, Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος, Βασιλόπουλος(46΄Μπάκας)

Τσικλητήρας Πύλου: Ντουγέρογλου, Τρίψας Ι., Παπαγεωργίου Ν., Σεφεράσι, Γεωργιάδης, Παυλάκος, Σούλα(46΄Καγιανάς), Παπαγεωργίου Γρ., Διακουμής, Τρίψας Χ., Ιλιάζι

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.