- Διαφήμιση -

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι (λογικό για τη βαθμολογική σημασία που είχε), ο Ακάδημος κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, με το τελικό 28-28, να αποδίδει σωστά την εικόνα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι με σερί 0-8, βρέθηκαν μπροστά με 28-36 και λίγο αργότερα πήραν τη μεγαλύτερη διαφορά τους με 29-42 με 4.48 να απομένουν για τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου. Εκεί ο Ακάδημος αντέδρασε και μείωσε σε 41-46, με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου.

- Διαφήμιση -

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για μια ομάδα και συγκεκριμένα τον Ακάδημο, ο οποίος με πολύ καλή άμυνα και zone press με παγίδες σε όλο το γήπεδο, άλλαξε εντελώς τα δεδομένα του αγώνα και έχοντας τον Άρη Σκοπέτο σε πολύ καλή μέρα κατάφερε να φτάσει δίκαια στο τελικό 63-58.

Πολύ καλή η διαιτησία των Νάστου και Τσιμπούρη, ενώ αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.