Μια θύελλα που δεν ηρεμεί ποτέ

81
- Διαφήμιση -

Είναι απερίγραπτο αυτό που συμβαίνει με τη Μαύρη Θύελλα. Ενώ όλα πάνε καλά στο αγωνιστικό κομμάτι και η ομάδα βαδίζει ολοταχώς για το πρωτάθλημα και την άνοδο, είχαμε ξαφνικά πριν κάποιες μέρες διοικητικές αναταραχές με την παραίτηση του Αποστόλη Κουκούτση.

Περιμέναμε με αγωνία το σημερινό διοικητικό συμβούλιο για να δούμε αν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας ή αν απλά ήταν μια μικρή στιγμή ανησυχίας. Ως δια μαγείας, τελικά δε μάθαμε τίποτα σήμερα γιατί ήταν ένα διοικητικό συμβούλιο χωρίς το βασικό χρηματοδότη(;) Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Το τραγελαφικό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος βρίσκεται στην Καλαμάτα(ή τουλάχιστον βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι). Για ποιο λόγο να μην παραστεί στο συμβούλιο;

- Διαφήμιση -

Τελικά η απόφαση που πάρθηκε σήμερα ήταν να γίνει αποδεκτή η παραίτηση Κουκούτση και να οριστεί νέο συμβούλιο τη Δευτέρα, στο οποίο κάλεσαν τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Συμβούλιο με προσκλήσεις, καλαματιανή πατέντα.

Στα σοβαρά τώρα, προφανώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις Κουκούτση και Αγαθοκλή Χριστόπουλου, το οποίο έχει να κάνει κυρίως με το οικονομικό θέμα, αλλά όχι μόνο με αυτό.

Ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας περιμένει ξεκάθαρες εξηγήσεις από όλους σας κύριοι. Δεν μπορείτε να τον κρατάτε σε αγωνία και πλήρη άγνοια. Βγείτε και μιλήστε ξεκάθαρα σε όλους. Κανείς δε ξεχνάει τις υποσχέσεις σας το καλοκαίρι, όπως και την καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα που σας δικαίωσε απόλυτα μέχρι τώρα.

Αν θέλετε να γκρεμίσετε αυτό που χτίστηκε βγείτε και δηλώστε το. Τέρμα όμως τα παιχνιδάκια και το κρυφτούλι. Ο φίλαθλος κόσμος έχει δικαίωμα να ξέρει. Βγείτε τη Δευτέρα λοιπόν και μιλήστε σταράτα.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.